Igår lade jag in min första novell på Wattpad. En sida jag hittade när mitt barnbarn Frida var här på besök och ständigt höll på med sin Ipad. Jag trodde att hon spelade, men det visade sig att hon läste böcker på en sida med helt gratis böcker och noveller.

Frida tyckte jag skulle lägga in mina böcker där. Jag började lite försiktigt igår, med att lägga ut en novell som utspelar sig i Mexikos regnskog, i mayastaden Palenque.

Det är roligt att direkt kunna se hur många som har läst novellen, redan 29 stycken. Det sporrar mig att lägga ut fler noveller.

Noveller är ett bra sätt för mig att koppla av mellan böckerna. Ibland får jag idéer som inte är starka nog (inte har tillräckligt mycket att berätta) för att bli en tjock bok, då gör jag en novell av den.

Nu har jag hittat ett forum där jag kan lägga ut novellerna och hitta läsare, jättekul. Hoppas du blir en av dem som kommer att gå in och läsa mina noveller på Wattpad.

Dessutom ägnade jag gårdagen åt att förbereda skrivarkursen som jag håller om drygt en vecka. Ska bli så roligt, är otroligt inspirerad inför kursen.

Ha det så bra!

bloggen Kim M Kimselius är här nu, kan du idag läsa om vem som vann utlottningen av min bok Anastasias öde.

Kramisar Kim