Igår, lördagen den 6 september 2014, signerade jag hos Akademibokhandeln Gleerups i Lund, då jag hade boksläpp på Skräckresan med Titanic. Många härliga möten, många fans och läsare, bokning till min skrivarkurs till sommaren, ja det var en härlig signering.

Den lyckade signeringen avslutades med Afternoon tea på Grand hotel. Som du ser på bilden är det tre våningar på smörgåstallrikarna. Den översta tallriken låg det färska scones på, sedan är det olika snittar och till sist olika kakor, där äppelkakan var favorit.

Tillbehören till sconesen var smör med vispad grädde, citronkräm (min absoluta favorit) och hallonsylt (som jag inte rörde alls).

Eftersom jag har kört LCHF ett par veckor och mår bra av det, tog det emot lite att äta detta. Dessutom fick jag helt enkelt inte plats i magen. Därför smakade jag på allt, men åt inte upp.

Min vän, Birgitta, som var med, hade betydligt bättre aptit och åt upp allt utan knäckekakan, som var alltför hård för tänderna.

Att avsluta en lyckad signering på det här sättet var nästan magiskt. Det var 22-25 grader varmt, strålande sol och vindstilla, samtidigt som luften var frisk och klar. Det var som en dag på kontinenten och jag förflyttades i tankarna utomlands, jag befann mig inte längre i Lund, kanske på ett hotell i London, ja någonstans i världen. Det var otroligt avkopplande, med pianomusik, trevligt sällskap och te i mängder. Jag tror jag drack fem koppar te.

Det var en härlig upplevelse och en magisk dag, som avslutades med en långpromenad med Tickie i solen. Jag njöt betydligt mycket mer än vad hon gjorde, för hon tyckte det var lite för varmt.

Tack alla härliga fans för att ni kom och förgyllde dagen. Vi ses snart igen.

Om du är nyfiken på hur omslaget till Staden på andra sidan – Kompassen ser ut, ska du kika in på bloggen Kim M Kimselius är här nu!

Ha en fin dag!

Kramisar Kim