Just nu är huvudet fullt av idéer, jag läser korrektur på Staden på andra sidan – Kompassen, samtidigt som jag läser in fakta för Tudor Rosen och Sveriges Pompeji (de två sistnämnda är arbetsnamn på de nya historiska äventyrsböckerna).

Under tiden poppar nya idéer upp, deckare, spökberättelser, fler kapitel till Mördande foto på Wattpad, noveller… Ja, huvudet är ständigt fullt av ord.

Det gäller att strukturera och inte bli frustrerad.

Därför ger jag lite tid åt alla de idéer som pockar på att få komma ut, jag läser fakta inför de nya böckerna, korrekturläser, skriver och gör anteckningar. Då flyter det på som allra bäst, utan frustration.

Ibland händer det att flödet tar över och orden bara forsar ur mig, genom fingrarna in i datorn. Jag njuter och blir nästan alldeles skakig när jag är klar. En härlig känsla.

Just nu är jag hemma en vecka, sedan reser jag iväg igen. Den här veckan ska utnyttjas till max, det är så mycket som ska göras. Inte bara skriva, utan allt det där andra som behöver göras i ett hem, samtidigt som jag ska hinna med att umgås med make och hundar.

Det gäller att leva i nuet och ta vara på varje stund, men också att bara sitta och vara, stirra ut genom fönstret och låta tankarna flyta fritt.

Älskar att skriva och vara författare, älskar att få finnas till, vara frisk och kunna ta hand om mig själv. Jag älskar att leva!

Idag är det chokladens dag. Du kan läsa mer om det på min Skrivarblogg Kim M. Kimselius är här nu.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim