När jag åkte till Landskrona för att signera mötte jag solen för första gången på länge. Det fick kroppen att spritta av glädje och stegen blev lättare när jag gick från parkeringen till Akademibokhandeln i Landskrona.

Dessutom visste jag att författarkollegan Anne-Marie Schjetlein skulle komma och signera. Vi träffades för första gången i Halmstad tidigare i höst och då berättade Anne-Marie att jag var hennes Idol. Något som kändes väldigt konstigt. Jag ser henne som vilken författarkollega som helst, trots att hon bara har kommit ut med en bok.

Att skriva en bok är ett roligt, men även hårt arbete som kräver disciplin och envishet. Det spelar ingen roll om man har skrivit en bok eller över 30 böcker, det krävs lika mycket arbete för varje bok.

Tyvärr dök Anne-Marie inte upp förrän jag hade lämnat butiken, eftersom hennes tåg hade blivit försenat med flera timmar.

Många underbara fans och läsare kom och pratade med mig, dessutom fick jag möta nya människor som föll för mina böcker. De gav mig flera trevliga samtal och möten.

På min blogg hade jag berättat att jag ville gå och fika med någon läsare efter signeringen och Lexie med sambon Fredrik kom på besök strax före avslutningen av min signering.

Här ser du mig och Lexie i bokhandeln innan vi gick iväg för att sitta i lugn och ro och samtala.

Tyvärr kunde jag inte stanna så länge, för hemma väntade Tickie på mitt sällskap.

Efter en härlig promenad somnade Tickie nöjd på sin favoritplats under ett bord, jag satte mig vid datorn en stund, innan det var dags för mig att lägga mig i soffan för att vila en stund. Jag vaknade några timmar senare. Vilket gjorde att jag inte kunde sova så bra på natten. Men det gjorde ingenting, det finns många bra böcker att sysselsätta sig med när man inte kan sova.

Nu laddar jag för nya signeringar i helgen. På fredag hittar du mig hos Akademibokhandeln Gleerups i Lund 11-15 och på lördag finns jag hos Akademibokhandeln i centrum av Helsingborg 11-14. Du kan läsa mer om det på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Kanske vi ses!

Kramisar Kim