Igår var en härlig dag. Första gången på många, många år som jag kör till Helsingborg för att signera och det inte är snöstorm, blixthalka, blockerade vägar, trafikolyckor etc. Kanske för att jag tidigarelade signeringen i Helsingborg den här gången, eftersom jag inte ville uppleva snökaos i år igen. Det är en bit att köra till Helsingborg från Skrivarstugan.
Dagen blev också speciell för att det var så många fans som kom och hälsade på, nästan alla kom samtidigt, vilket också var mycket speciellt. Det fick bli två foton för att få med alla. Från början hade jag även Skräckresan med Titanic-rollupen stående bakom signeringsbordet, men jag flyttade ut den i entrén efter ett tag. Det var roligt att se folk stanna till, kommentera rollupen och sedan komma in och upptäcka att jag satt och signerade boken.

Var riktigt, riktigt trött när jag vaknade igår morse, men jag fick oerhört mycket energi av signeringsdagen och körde tillbaka till stugan med ett brett leende på läpparna.

Tack alla underbara fans för att ni kom och förgyllde dagen!

Idag har jag “duschat”, vilket innebär att jag kokar upp vatten på spisen, två stora kastruller. Häller i diskhon och kokar upp ytterligare två stora kastruller innan jag kan börja tvätta håret, skölja med ett öskar, tvätta mig med tvättlapp och skölja mig med en våt handduk.

Det går åt många handdukar, för jag lutar mig mot en på diskbänken, samtidigt som jag står på en, tvättar mig med en och torkar mig med en annan. Dessutom måste jag ha en handduk till håret också… Det är ett helt företag att “duscha” när det är för kallt ute för att använda uteduschen. Men allting går. Jag är uppväxt under sådana här förhållanden, så det är inga problem för mig. Det tar bara lite tid och jag får gå upp extra tidigt de dagarna jag ska “duscha” innan signeringen.

Idag boktipsar jag om en härlig barnbok på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Nu väntar en härlig skogspromenad med hundarna innan jag kör till Akademibokhandeln Gleerups i Lund för att signera där idag mellan 12-15. Det är ju julskyltningssöndag idag!

Ha en fin dag, det är jag övertygad om att jag kommer att få.

Kramisar Kim