Imorse blödde Pluto rejält ur näsan, så det blev att köra till djursjukhuset i Växjö igen. Han hade ju samma symptom för två veckor sedan, med blodigt öga och svullet huvud.

Här är Pluto på djursjukhuset. Direkt vi kom meddelades vi att det skulle ta lite tid, för de hade just fått in en påkörd katt. Vi väntade.

Orolig matte i väntan på veterinären, tillsammans med Pluto som njuter av kelstunden.

Till slut kom de, det var dags för undersökning. Domen blev att det förmodligen var en tumör i huvudet, eller infektion/inflammation i bihålorna. Jag hoppas på det sistnämnda, samtidigt inser jag att sannolikheten för det förstnämnda är störst, men jag är en människa som alltid försöker tänka positivt, så jag har inte gett upp hoppet ännu.

På fredag ska jag åka till Malmö och skiktröntga Plutos huvud. Det var ju lägligt att jag ska vara på Läromedelsmässan i Malmö på torsdagen och signera i Lund på lördagen, min lediga dag går åt till att vara på djursjukhuset i Malmö, men vad gör man inte för sin hund…

Idag hittar du en fin recension av Anastasias öde på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu! “Spännande rakt igenom!”

Ha en fin dag!

Kramisar Kim smiley