När jag igår kom hem till skrivarstugan från Läromedelsmässan, var jag helt slut efter dagen, men så kul det var. Du anar inte hur mycket beröm jag fick för mina böcker. Alla de fina orden kan jag leva på länge! Så
många härliga lärare det finns, flera av dem träffade jag för många,
många år sedan. De mindes fortfarande mitt besök och barnens reaktion
på mina böcker.

Det blev många glada återseenden, men även en hel del nya bekantskaper som hade fått mina böcker rekommenderade och nu kikade nyfiket på dem.

Det var en ny mässhall för mig, alltid spännande att se vilken placering mina bokbord har fått. Jag upptäckte genast att jag hade fått en mycket fin plats, med trevliga grannar. Snett framför mig fanns Liber som visade en stor tv-skärm med sökfunktioner. Så fort det var tomt framför mitt bord lekte jag med skärmen, testade mina kunskaper och undersökte mycket av det som fanns att se.

På läromedelsmässor kommer besökarna oftast i klungor, beroende på föreläsningarna. Varje gång en sådan är, blir det nästan tomt i lokalen, då passar vi utställare på att prata med varandra. För det mesta är det samma människor som reser runt till alla mässor, jag är bara med på några få. I år blev det Kristianstad och Malmö.

Nej, nu har jag inte ro att sitta och skriva mer. Ska ta en runda med Pluto innan vi kör till Malmö, där de ska röntga hans huvud för att se om det är en tumör som gör att han blöder näsblod hela tiden. Har en klump i magen. Pluto är pigg och glad, men lite sur på mig för att han inte får någon frukost.

Ha en fin dag!

Kram Kim