Oj, vilket fantastiskt boksläpp av Staden på andra sidan – Kompassen, men framförallt tror jag att mina vänner, fans och läsare kom för att ge mig en kram, på grund av att jag var så ledsen.

Det var en otrolig uppslutning och jag fick oändligt många kramar, som värmde gott. Många gånger fick jag kväva tårarna som hotade rinna över, för att bröstet var fullt av gråt. Önskar jag hade hunnit ta kort på alla som kom.

De första fansen som kom var Tina och Börje från Landskrona, som sa att de bara inte kunde låta bli att komma, eftersom jag var så ledsen. Jag fick många goa kramar av dem. Tack!

Det kom både twittervänner, facebookvänner, fans, läsare, författarkollegor och självklart folk som aldrig tidigare hade läst mina böcker. Innan jag visste ordet av var signeringstiden slut och jag arbetade övertid.

En av de största överraskningarna var dock när en kär vän som jag inte har sett på minst 12 år kom och hälsade på tillsammans med sin äldsta dotter, som jag inte har sett förrän nu. Vi är vänner på fb och har hållit kontakten där. Cia sa att hon helt enkelt var tvungen att komma och krama mig, för hon visste hur det kändes när ens hund var svårt sjuk. Cia har tidigare haft en Berner Sennen som jag fött upp, för många, många år sedan.

Inte nog med att de kom och överöste mig med kramar, de hade presenter med sig också, blommor, påskgodis och en liten Plutohund. Tack älskade fans, vänner, författarkollegor och läsare för ert stöd. Det var så roligt att träffa er, ni förgyllde verkligen dagen för mig, det kändes lite lättare när jag åkte tillbaka till skrivarstugan efter signeringen.

Jag sålde en hel del böcker också, bokhandel fick beställa nya böcker innan jag gick hem. Den titel som sålt helt slut var Skräckresan med Titanic, inte alls förvånad, för den säljer och säljer och säljer….

Idag kan du läsa en mycket fin intervju om mig, mina böcker och mitt författarskap på Skrivbloggen Kim M Kimselius är här nu.

En bamsekram till er alla! Tack för att ni finns.

All min kärlek
Kim

#blogg100