Den här dagen har bara rusat iväg. Håller på att sätta ihop allt material som jag har samlat ihop till min andra skrivbok, Att hitta glädje i skrivandet. Mitt uppe i arbetet ringde en journalist och det blev ett långt samtal på nästan 1,5 timma. Intervju för Året Runt. Journalisten kom på att det fanns många fler artiklar att skriva om mig, hon har redan skickat nya frågor, som jag har besvarat. Håller tummarna för att hon lyckas sälja in även de artiklarna.

Det är så roligt att arbeta med skrivboken. Minns när min första skrivbok, Att skriva med glädje, kom ut precis i tid för bokmässan i Göteborg. Boken försvann från hyllan och personalen fick ständigt plocka upp nya, folk var som galna och vi sålde slut de böcker vi hade med oss. Så var det även 2014, boken var lika lockande och sålde lika bra. Det ska bli spännande att se vilket mottagande den nya skrivboken får.

I den kan jag lägga in allt det som inte fanns plats för i förra, jag kan tipsa om allt det jag har fått frågor om sedan jag startade min skrivsida på Facebook. Det är verkligen stimulerande att göra ännu en skrivbok.

Jag varvar arbetet med små korta promenader och tränings med hundarna. Jag gömmer torkad lever och de får leta, en efter en. Först Tudor, för att inte göra det för svårt för honom med alla förvillande lukter av tidigare lever som legat på andra ställen, sedan Pluto, han kan det där. Vad jag glömde av var att han inte har något luktsinne i ena näsborren, så det tog lite längre tid. Tickie kastade sig in i rummet och sprang som en galning till alla enkla platser, de som Tudor och Pluto hade fått sina godisar utplacerade på. Men så lätt får inte Tickie det. Hon har en fenomenal näsa och får alltid de svåraste ställena. Självklart hittade hon alla godisar även idag.

Nu ska jag fortsätta arbetet med skrivboken.

Idag lämnar jag mina 3 bästa marknadsföringstipsSkrivbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim