Jobbar intensivt just nu. Är i slutskedet på min andra skrivbok, Att hitta glädje i skrivandet, dessutom har jag hela boken, Mördande foto, helt färdig i huvudet, bara att skriva ned.

Den sistnämnda boken skriver jag på Wattpad. Kapitel för kapitel läggs ut och det är en fröjd att läsa alla härliga kommentarer. Oftast skriver de: SKRIV MER!!!!!!!!!! Sådana ord inspirerar. Idag lade jag ut ett nytt kapitel: Kapitel 15. Det känns lite frustrerande när alla orden finns där och jag vet hur boken ska sluta, men tiden inte räcker till för att sätta mig ned och skriva, jag har ju så många andra projekt på gång.

Fick en kommentar på fb om boken: “Å, det där ser ut att vara den bok jag har tänkt att någon borde skriva!”

Samtidigt som det är frustrerande att inte hinna skriva boken som ligger och puttrar i huvudet, är det skönt att inte ha någon direkt press att boken ska bli klar. Jag har satt upp som mål att boken ska komma ut som tryckt pappersbok under 2016. Det innebär att jag har nästan två år på mig, eller ett och ett halvt, eller ett år… Det beror på när boken ska finnas i bokhandeln.

Du anar inte hur många berättelser som snurrar runt i mitt huvud och pockar på att få komma ut. Idéerna verkar aldrig sina, bara tiden.

Det här med Pluto har tagit mig hårt. Jag känner mig urlakad och tom, ibland tappar jag ord och känner mig frånvarande. Men skriva går alldeles utmärkt! Tack och lov!

Jag stänger in mig i min skrivarlya och skriver för brinnande livet, det är då jag mår som bäst och vem vet, kanske kommer det fler kapitel på Mördande foto redan den här veckan.

Ha det så bra!

Idag kan du läsa en superfin recension på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu av min bok Tillbaka till Pompeji.

Kramisar Kim