Nu äntligen känner jag att boken, Att hitta glädje i skrivandet, är i sådant skick att jag kan korrekturläsa den. Kanske blir det många fler ändringar, omflyttningar och strykningar. Men nu finns allt material samlat i en enda bok som är den tjockaste bok jag har skrivit 420 sidor.

Har arbetat intensivt hela dagen med boken. Nu är korrekturet utskrivet och jag ska sätta mig för att korrekturläsa.

Den här boken ska ingå i kurslitteraturen till skrivarkurserna jag håller i sommar, så det är bråttom att få iväg boken till tryckeriet. Men allting går, det är bara att förlänga dygnets timmar smiley

Känner mig mycket nöjd med boken så här långt. Det ska bli spännande att se om boken får lika fina omdömen som Staden på andra sidan – Kompassen har fått sedan den kom ut i mars.

Idag har jag fått ännu ett fint omdöme av boken: “Kimselius har
skrivit en mycket spännande fantasybok som i mångt och mycket även
påminner om en saga. Hon kan verkligen konsten att skriva en
blandvändare”.
På min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu, kan du läsa hela recensionen av Staden på andra sidan – Kompassen.

Nu ska jag sätta mig och korrekturläsa.

Ha en fortsatt fin dag. Åska och regn är på väg in mot mig, därför stänger jag ned datorn alldeles strax.

Kramisar Kim