Solen skiner in genom fönstret och bländar så jag är tvungen att dra ned persiennen. Just nu sitter jag i vardagsrummet och skriver, eftersom jag inte vill lämna Tudor ensam för mycket nu när han är opererad i benet. Det är rätt obekvämt att sitta här, men vad gör man inte för sina djur?

Har korrekturläst ett bra tag nu och nu är jag rejält skrivsugen. Därför skrev jag igår ett nytt kapitel på min berättelse, Mördande foto, som finns att läsa på Wattpad. Vill skriva ännu ett kapitel idag, men jag måste korrekturläsa färdigt.

Dessutom kommer deltagarna i Rallykursen hit ikväll, så det blir fullt med hundar här. Jan håller på att ställa ut alla möblerna, för som vädret ser ut nu kan vi sitta ute och fika ikväll.
Hundarna ligger ute och tuggar på ben. Känns som en riktig sommardag ute. Nästan så jag tror att jag ska ta med mig korrekturet ut och sitta ute och läsa…

Ha en bra dag!

Kramisar Kim