Nu är jag i stort sett klar med både Att hitta glädje i skrivandet och Sveriges Pompeji – Sandby borgs öde. Korrekturhögarna växer, färdiga att arkiveras så fort böckerna har gått iväg till tryckeriet. Borde fira med en dags ledighet, men jag slänger mig över TudorRosen – Kampen om makten, för jag har många andra berättelser som bubblar inom mig och vill komma ut.

Jag njuter av hängkaktusens blomma som jag går förbi flera gånger om dagen, eftersom den är i gången. Det går inte annat än känna glädje när man ser den här blomman.

Tudor är så vild nu, att det känn som att gå ut med en unghäst som stått uppstallad hela vintern och plötsligt får komma ut och ser de hägrande ängarna. Jag jobbar intensivt med aktivering och träning. Imorgon är det dags för ett nytt träningspass på Rehab i Växjö.

Vi tränar till doften av äppelblom och sommarmoln som drar fram över solen, även om det är isande kalla vindar fortfarande.

Idag talar jag om hur man skriver bokrecensioner på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim