Sitter just nu i skrivarstugan i Skåne. Här befann jag mig i början av juni när jag fick telefonsamtalet om att min pappa hade fallit och brutit lårbenet. Något som slutade med att han dog en vecka senare.

Idag var första gången jag var tillbaka i skrivarstugan. Minnena vällde över mig och tårarna pockade på att komma ut. Jag bet ihop och tänkte på så mycket positivt jag kunde.

Telefonen ringde. Det var från Akademibokhandeln Gleerups som undrade om jag kunde ta med mig fler Sveriges Pompeji Sandby borgs öde, för de hade inte många böcker kvar inför morgondagens signering. Inte heller Att hitta glädje i skrivandet. Inte bra när det är första signeringen av de böckerna. Har du tänkt att köpa någon av böckerna imorgon gäller det att vara där direkt signeringen börjar 11.00!

Efter det skulle jag koppla upp mig på nätet. Hade min Net1 med mig, den sviker mig aldrig. Men idag gjorde den det. Jag ringde support och det visade sig att den uppgradering vi väntar på i Blekinge, redan hade skett i Skåne, vilket gjorde mitt gamla modem oanvändbart här i Skåne, medan jag fortfarande måste använda det hemma.

Det var bara att ringa Samsung support och få hjälp att koppla upp mobilen mot datorn. Även om jag inte har världens bästa täckning med mobilen i stugan, fungerade det trots allt tillräckligt för att jag skulle komma ut på nätet. Så bra, för jag hade planerat att hinna ta mig igenom mängder av mejl den här helgen.

Känns lite motigt just nu. Men imorgon, till signeringen, då lovar jag att jag kommer att vara på gott humör igen, för jag älskar att signera och få möjlighet att möta mina läsare. Har du inte tid att komma imorgon, kan du komma till Akademibokhandeln Nova Lund på söndag, då signerar jag 12-15 där. Imorgon på Akademibokhandeln Gleerups i Lund signerar jag 11-15. Hoppas vi ses. Behöver lite glada människor runt mig.

Glöm inte kika in på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu. För idag tipsar jag om en otroligt bra trilogi av Peter May.

Kramisar Kim