Det har hänt mycket den här veckan. Först kom jag hem från spahelgen, laddad av energi, för att på onsdagen drabbas av Kristallsjukan. Den har jag haft förut, men aldrig så våldsamt som den här gången. Mådde urdåligt. Kräktes hela tiden och kunde inte stå på benen. Fick hjälp via Facebook med tips om sjukgymnast som fick bort de värsta symptomen. Nu mår jag betydligt bättre, men inte helt återställd.

Dessutom kom TudorRosen Kampen om makten från tryckeriet. En bok som alltid kommer att påminna mig om pappa, eftersom han dog medan jag arbetade med boken. Något som gjorde mig handlingsförlamad. Jag kunde inte skriva. Men deadline hade passerat så jag var tvungen att få boken klar, därför bakade jag in pappa i boken och fick tillbringa ännu en tid tillsammans med honom medan jag skrev boken. Är så spänd på att höra vad läsarna tycker om boken.

Nu har jag packat väskan och ska strax sätta mig för att fortsätta plugga in morgondagens föreläsning som jag håller på Egenutgivardagen i Stockholm. Är inte alls i form, som du kan se på bilden, men jag vet att när jag väl står på scenen är allt annat glömt, då tänker jag bara på föreläsningen och personerna som sitter framför mig “the show must go on”.

Har även blivit intervjuad av två tidningar den här veckan. Berättar mer när artiklarna kommer.

Dessutom fick jag en superfin recension av skrivboken Att hitta glädje i skrivandet. Boken verkar mycket populär. Det är lite frustrerande att inte ha böckerna hemma längre. Förr kunde jag se beställningarna komma in och högarna med böcker försvinna. Nu ligger allt på Förlagssystem.

Ännu en sak som har hänt är att Rapport och Vetenskapens värld i måndags pratade om Sandby borg på Öland. Perfekt nu när min bok Sveriges Pompeji Sandby borgs öde har kommit ut. Ska bli spännande att se om det ger någon merförsäljning av boken.

Dessutom är omslaget till Mördande foto klart. Visst blev det snyggt?

Ja, det har sannerligen hänt mycket den här veckan, både negativa och positiva saker, och än är veckan inte slut.

Ha en underbar helg så hörs vi nästa vecka igen.

Kramisar Kim