Sedan ett år tillbaka väller recensionsböckerna in. Jag läser på och njuter. Just nu ligger de högvis och väntar på läsning. När pappa hastigt dog blev böckerna liggande. Jag kunde inte läsa. När jag återhämtat någorlunda från chocken var jag tvungen att fokusera på att skriva min bok TudorRosen Kampen om makten. Därför har recensionshögarna stadigt växt.

Varje kväll läser jag istället för att titta på tv. Igårkväll satte jag mig tidigare än normalt och hade läsmaraton. Jag läste och läste. Avslutade en bok och tog en ny och läste och tog en ny. Nu var det inga tegelstensromaner jag läste, bara barnböcker, bilderböcker och tunna kapitelböcker för barn. Men vilken fröjd att läsa. Har inte sovit så gott sedan Pluto dog 3 april. Sov hela natten utan att vakna.

När jag sedan tränade yoga till en mäktig rosafärgad himmel blev jag fylld av ännu mer energi.

När Tickie uppförde sig väl hos veterinären blev dagen ännu bättre. Normalt brukar hon bli helt rabiat när hon ser den årliga sprutan närma sig. Men nu när hon är blind såg hon inte sprutan och blev överraskad över att allt var över så snabbt. Sticket kände hon inte ens.

Dessutom har jag fått ännu en fin recension på min skrivbok Att hitta glädje i skrivandet. Så många fina ord jag nu har fått på den boken. Jag är överlycklig. Du kan läsa dagens recension på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu! Här kan du läsa en del av recensionen:

“När du läser stycke för stycke, kapitel för kapitel är det svårt
att motstå att ta fram sitt skrivprojekt. Att boken gör detta med oss måste
alltså betyda att Kim M. Kimselius har lyckats igen. Efter Att skriva medglädje (2012) fortsätter hon att engagera människor på ett varmt och
personligt men samtidigt professionellt sätt.

Kim M. Kimselius levererar böcker
av hög innehållsmässig kvalité.
Att hitta glädje i skrivandet ger stegvis
instruktioner om hur du bygger upp ditt projekt och går vidare med det. Den har
den goda egenskapen att möta läsaren på en nivå där hen känner igen sig.

Jag
har stött på många artiklar ute på författarbloggar som i princip avhyser sina
läsare från att skriva och sågar drömmar. Kim M. Kimselius är en
eminent kontrast till detta mörker.
Att skriva med glädje är uppiggande
och sprider lycka över de som har ett projekt lagrat någonstans, om det så är i
en byrålåda eller i tankarna.
Mina varmaste rekommendationer!” Fanny Serafine Danielle

Med andra ord har jag haft en mycket bra start på dagen. Hoppas du får en lika fin dag.

Ha det så gott!

Kramisar Kim