Idag är det skrivdag och förberedelsedag. Egentligen borde jag ha packat upp resten från bokmässan, men jag vill hellre skriva de ord jag har burit inom mig länge. Nu har de kommit ut, äntligen!

Ibland är det frustrerande att ha huvudet fullt av ord och inte ha tid att skriva ner dem. Ibland är det bara underbart att gå omkring med orden och liksom suga på dem, låta dem ligga där och växa till sig, skaka om och förändras. Det gör att berättelsen blir desto fylligare och bättre.

Fick det första omdömet på TudorRosen Kampen om makten idag: “Läste precis ut TudorRosen, mycket bra! Den var härlig och spännande på samma gång, samt lite dramatiskt. Den får 10/10 av mig” Wilda

Ord som gör mig glad och inspirerar till att skriva ännu fler ord. Kika in på Wattpad ikväll. Då ligger det ett nytt kapitel där på berättelsen Mördande Foto. Älskar det omslaget. Blev lite mulligt här på bloggen idag…

Imorgon är det föreläsning på en skola i Mörrum, på lördag signerar jag hos Lundins bokhandel i Karlshamn. De har lovat oförskämt bra priser, så passa på att besöka butiken på lördag och få ihop fler böcker till din Kimselius-samling. Hoppas vi ses!

Idag kan du läsa om en skrivtävling på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fortsatt fin dag!

Kramisar Kim