Veckorna passerar i rasande fart. Det händer så mycket i mitt liv just nu att jag knappt hinner med.

Därför tände jag igår kakelugnen. Slog mig ned i fåtöljen med en bok för att koppla av. Istället för att läsa slöt jag ögonen, lyssnade på ljudet av de fladdrande ögonen och bara var. Det blev som en stund av meditation, av ingenting, bara närvaro utan tankar. Helt underbart. Fick mycket energi, precis som när jag yogar.

Har suttit idag och hämtat fram bilder till 2016 års bokomslag. Det blir fortsättningen på fantasyserien som påbörjades i år. Den nya boken heter Staden på andra sidan Fjäderpennan.

Dessutom kommer det två böcker om Island. Än så länge har jag bara arbetstitlar: Döden på Island och Det osynliga folket på Island. Känns de bra? Låter det som något du skulle vilja läsa? Bilden är från mitt allra första besök på Island 2009. Då fascinerades jag av alla Islandshästar.

I helgen var jag i Skåne och signerade på Akademibokhandeln Gleerups i Lund och Akademibokhandeln Nova Lund. Härliga signeringar med många fina möten. På lördag signerar jag hos Akademibokhandeln i Halmstad. Älskar att möta mina läsare! Bokhandlare Ulrika Larsson sa att hon höll på att läsa TudorRosen Kampen om makten och tyckte mycket om den. Hon ska bokprata om den på radio imorgon, fredag.

Den här veckan har jag fått två mycket fina recensioner av mina böcker. På Skrivarbloggen Kim M Kimselius kan du läsa vad de skriver om böckerna.

Bland annat är det TudorRosen Kampen om makten som fått orden “Det var svårt att släppa taget om boken.” Du kan läsa hela recensionen av Tudorboken här.

Sveriges Pompeji Sandby Borgs öde har fått orden “En medryckande bladvändare”. Här kan du läsa hela recensionen av Sandby borg.

Jag har varit och föreläst i Norrevångskolan i Mörrum och kom på fel dag. En dag tidigare än vad lärarna hade planerat…

Jag har fått veta att något är allvarligt fel på Tickie. Förmodligen har hon Cushings sjukdom.

Jag är glad att årets böcker säljer bra och får fina recensioner, för allt annat verkar vara emot mig just nu.

Ha det så bra!

Kramisar Kim