Idag har det verkligen varit överraskningarnas dag. Först fick jag ett mejl som gjorde mig stolt, berörd och tårögd. Än så länge kan jag inte berätta något om vad det stod i mejlet, men jag lovar, du kommer att få veta det längre fram.

Sedan kom posten. Ett paket och ett vykort. Båda var fyllda med kärleksfulla ord och jag blev så glad. Den lilla asken var även fylld av presenter. Så vacker.

Dessutom startade jag dagen med den här recensionen “WOW! Otroligt bra bok!” om Skräckresan med Titanic. Du kan läsa hela recensionen på Skrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu!

Packar just nu inför resan till Skåne imorgon. På lördag ska jag signera hos Akademibokhandeln i Helsingborgs centrum. På söndag hittar du mig hos Akademibokhandeln Center Syd i Löddeköpinge. En fullspäckad helg med andra ord. Det ser ut som om vädergudarna är på min sida den här helgen. Förra året när jag körde till Helsingborg var det snöoväder. Inte så kul.

Jag kommer att vara nere i Skåne i två veckor. Skriva på mina böcker och signera. Här hittar du alla signeringstiderna.

Jag gjorde iordning bilen inför resan idag. Tudor var orolig att han inte skulle få följa med och ställde sig demonstrativt vid bagageluckan. Det slutade med att både han och Tickie fick ligga i bilen medan jag fixade till bilen, annars försökte de hoppa in i både fram- och baksäte medan jag packade.

Det här är sista skåneresan för i år. När jag åker därifrån bommas skrivarstugan igen och öppnas inte förrän till våren igen. Känns lite vemodigt.

Just det, jag tipsar även om en skrivtävling idag på min Skrivarblogg Kim M Kimselius är här nu!

Ha en fortsatt fin dag. Jag är nöjd med min dag det lovar jag.

Kramisar Kim