Just nu lider jag många kval. Är på väg att kasta in handduken och ställa in helgens signeringar. Trots att jag sovit hostfri hela natten. Jag trodde hostan var borta men den kastade sig över mig med full kraft när jag vaknade istället. Jag har inga krafter kvar efter den här veckans intensiva feber, host och förkylningsattacker. Bara tanken på att dra vagnen med rolluperna, autografkorten etc genom Lunds gator får mig att svettas. Jag som med möda tar mig mellan rummen här i min 50 kvm stuga. Dessutom har jag ingen röst. Jag kan inte prata. Hur kul är det att signera då, folk kommer att hålla sig så långt borta från mig som de kan, snörvlande, hostande författare som spottar baciller på dem. Inte vill man träffa på en sådan?

Det här året har som du vet inte varit speciellt snällt mot mig, kroppen har tagit stryk av allt som hänt och jag måste lyssna på den. Hur gärna jag än vill sitta där i butikerna till helgen och signera orkar jag helt enkelt inte. Inatt drömde jag att läkaren skickade mig till sjukhuset med svår lunginflammation. Har haft det ett par gånger och det är inte att leka med. Tanken skrämmer mig.

Samtidigt är tanken på att packa ihop och köra 2 timmar hem överväldigande, så jag blir kvar och hostar här i stugan tills jag har krafter nog att ta mig hem.

Är så ledsen att jag blev sjuk. Hade planerat att skriva, simma varje dag, ta långa promenader med hundarna och bygga upp konditionen efter det här årets vedermödor. Kanske valde kroppen ett annat sätt att återhämta sig, genom att helt däcka mig i en vecka. Risken är att jag har fått fyrkantiga ögon efter alla timmars film på datorn.

Om du undrar över hur artikeln i Aftonbladet blev kan du se den här:
Idag kan du läsa fina ord om Rädda min lillebrorSkrivarbloggen Kim M Kimselius är här nu.

Ha en fin dag!

Kramisar Kim