Det första som möter mig när jag går upp på morgonen, är synen av Tudor som ligger och snuttar på apan han fick av sin uppfödare för 2,5 år sedan. Då var han lika stor som den lilla mjukisapan.
Så här fin var den igår när den hade åkt några varv i tvättmaskinen. Tudor tycker att apan stinker när den är rentvättad. Jag tycker den luktar gott.

Nu har vi töväder i Blekinge och snön smälter undan. Än så länge är gräsmattan helt täckt med snö, vägarna är iskanor och ren livsfara att ge sig ut på. Tudor gjorde en rejäl vurpa igår och vi tar det lugnt idag.

Jag försöker infria mina löften om att fokusera på böckerna och inte de sociala medierna, vilket går hyfsat bra. Idag är jag dock oerhört trött. Tror det är vädret som suger musten ur mig. Just nu skulle jag vilja vara ledig ett helt år och inte göra någonting. Bara sitta och titta på naturen, promenera, simma, motionera, yoga och bara vara.

Igår hade jag hur mycket energi som helst. Tror att jag alltid har varit sådan, full av energi ena dagen, för att känna mig som en urtvättad trasa nästa dag.
Men jag vet att när fingrarna börjar hamra på tangenterna och orden släpps lösa kommer energin tillbaka och jag mår toppen igen.

Att skriva är för mig som att andas, utan ord och luft kan jag inte leva.

Ha en fin dag!

Idag kan du läsa en fin recension av Mysrys Skrivarbloggen Kim M. Kimselius.

Kramisar Kim